امکان مطالبه حق آیتم فوق‌العاده پروژه‌ای سال‌های قبل و نرخ محاسبه آن

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۰ #26005873

سلام، من در پتروشیمی بندر امام کار می‌کنم و به صورت پروژه‌ای در شرکتی که زیر نظر پتروشیمی هست کار می‌کنم حدود پنج ساله. بعد از پنج سال که هنوز به صورت پروژه‌ای هستم، تازه حق آیتم فوق‌العاده‌ی پروژه‌ای به فیش حقوقی اضافه شده که الان پنج میلیون تومنه. می‌خواستم بپرسم این حق آیتم که الان دو ماهه اضافه شده باید در این پنج سال که من پروژه‌ای بودم و الان هم هستم بهم می‌دادن. اگر بله و شکایتی بشه آیا این حق آیتم فوق‌العاده‌ی پروژه‌ای در سال‌های قبل هم به نرخ امروز حساب میشه؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بستگی به مفاد مصوبات هیئت مدیره سازمان و قرارداد شما دارد.

سلام آیا این حق آیتم در قرارداد استخدامی شما موجود است یا خیر اگر موجود باشد باید طبق مفاد قرارداد عمل شود و اگر موجود نبود و به تازگی به فیش حقوقی شما اضافه شده شما فقط نسبت به مدتی که در فیش حقوقی ذکر شده حق آیتم فوق العاده دارید

سلام به قرارداد شما و شرکت بستگی دارد،به آیین نامه ی شرکت مراجعه شود.

سلام به قرارداد بین شما و شرکت بستگی دارد به آیین نامه شرکت مراجعه کنید.

با سلام
کیفیت استحقاق شما نسبت به حق مزبور به مفاد قرارداد فی مابین بستگی دارد.

بادرود
باید به آیین نامه شرکت متبوع جناب عالی ور متن قرارداد شما مراجعه کرد

تیم موضوع بسته به قرارداد شما دارد و اگر در قرارداد ذکر شده باشد قابل مطالبه می باشد.