آیا این شخص میتواند به نحو دیگری در دعوی که با این افراد دارد دستور توقیف ملک من را بگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۶ #25919557

با سلام و احترام و تشکر فراوان از کمک های شما
بنده سه ماه قبل اپارتمانی را با سند شش دنگ از فردی خریدم و سند تکبرگ به نامم شد.به تازگی متوجه شدم این فرد ملک را در مزایده یک بانک دولتی در تیر نود و هشت برنده شده است و مالک قبلی اپارتمان از بانک مذبور و شرکای خودش شکایت کرده است و ظاهرا اعتقاد دارد بانک نباید در زمان بستری بودن وی وام را به نام او به شرکایش میداده و برای نپرداختن اقساط این وام ملک را تصرف میکرده و این شخص با این ملک قبلا وامی داشته که این وام قبلی را تسویه کرده و در زمان مربضیش شرکا به نام او وام دیگری گرفته اند که در پرداخت ان مشکل داشته و ملک مصادره و مزایده شده است.کلا جزییات دقیقش را نمیدانم.امروز متوجه شدم برای اپارتمان من دستور توقیف درخواست داده و برنده مزایده و شرکایش و بانک دولتی در دادگاه خوانده بوده اند و چون ملک به نام من است درخواست رد شده است.
من چه اقدامی می توانم بکنم که متضرر نشوم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فعلا که با رد دعوی موضوع خاتمه پیدا کرده ولی اگر بخواهید در همین پرونده اقدامی نمایید میتوانید دادخواست اعتراض ثالث بدهید . هرچند که این کار توصیه نمیشود .