چجوری میتونم طلاقمو بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۰ #25895797

سلاممم و همسرم یکسال و نیم جدا زندگی میکنیم ایشون عدم ‌تمکین زدن من نمیدونم اجراییه دادن یا نه ولی خب من ناشزه شدم بعد یکسال من اظهارنامه آماده تمکین دادم خطشو عوض کرد جواب نمیده بابت نفقه معوقه هم ۴ ماه ‌محکوم ‌شد نداد بعد از گرفتن حکم جلب به حساب دادگستری ریخته من‌ مشاوره نفقه رفتم پروندم رفت دفتر قضایی امروز تقاضای نفقه جاریه کردم میخواستم ‌بدونم من ‌باید چکار کنم همسرم نیست فقط دادگاها میاد یکسال و نیم هست ولم‌ کرده یه زنگم نمی زنه چجوری میتونم طلاقمو بگیرم‌ در ضمن ایشون به شیشه اعتیاد داشت و من‌ به دلیل امنیت جانی از خونه به خواسته برادرش رفتم خونه‌ پدرم ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید دادخواستی مبنی بر طلاق تنظیم کرده و در روند رسیدگی ب عسر و حرج از جانب زوج اشاره کنید مدارک و مستندات خودتون مبنی بر اعتیاد ایشون ب مواد مخدر،ترک انفاق و مشکلات عدیده دیگر را در اختیار مرجع صالح قرارداده و دادگاه با بررسی مدارک و تشخیص عسر و حرج رای ب طلاق شما خواهد داد

با سلام
ضمن تقدیم دادخواست حقوقی مبنی بر طلاق به در خواست زوجه ، نسبت به اثبات تحقق عسر و حرج اقدام فرمایید .

سلام زن در موارد عسر حرج میتواند از زوج جدا بشه ؟
شرایط طلاق بر مبنای عسر و حرج
ترک زندگی خانوادگی توسط زوج ؛ حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه ‌متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه ؛

- اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلای وی به مشروبات الکلی که به ‌اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی‌ که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است ؛

- محکومیت قطعی زوج به حبس پنج سال یا بیشتر ؛

- ضرب و شتم یا هرگونه سوء‌ رفتار مستمر زوج که عرفا با توجه به وضعیت زوجه ‌قابل تحمل نباشد ؛

- ابتلای زوج به بیماری ‌های صعب ‌العلاج روانی یا ساری یا هر عارضه صعب ‌العلاج ‌دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید .
با این حال ذکر این نکته نیز ضروری است که امکان طلاق عسر و حرجی از طرف زن تنها محدود به وجود شرایطی که در قانون مدنی ذکر شده است ، نمی باشد . به این معنا که هر شرایطی که سبب ایجاد عسر و حرج ، سختی ، تنگنا و مضیقه قابل توجه برای زن شود به صورتی که ادامه زندگی مشترک را برای وی دشوار سازد ، می تواند یکی از شرایط طلاق عسروحرجی محسوب شود و زن با استناد به این شرایط و اثبات این شرایط در دادگاه خانواده ، قادر است تا از شوهر خود طلاق از طریق عسر و حرج بگیرد

شما با استناد به اعتیاد ایشان به شیشه وعدم داشتن تامین جانی به شهادت برادر همسرتان استناد با اثبات عسروحرج وعدم امکان ادامه زندگی دادخواست صدور حکم طلاق بدهید