تهدید به اجرا گذاشتن سقته میکنند؛ چه اقدامی باید صورت گیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۸ #25882912

بنده یک ماه پیش از دادگاه حقوقی بر شرکتی که کار میکردم شکایت کردم و محکوم به پرداخت حقوق و بیمه شدن ولی الان مدیر عامل شرکت میگه که من قبلا یک سفته داده بودم براشون اگه برم پولمو بخوام اونو میزارن احرا.من میتونم. از حقوقی میتونم استرداد سفته را داشته باشم

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت تضمین بودن ابتدا با ارسال اظهارنامه و پس از دادخوسات استرداد سفته را مطرح کنید

درود
اگر بابت ضمانت بوده و در سفته یا قرار داد درج شده دادخواست استرداد بدهید قبل دادخواست یک اظهارنامه ارسال کنید بهتر است.

درود .باتوجه به اظهارات شما بله میتوانید با ارسال اظهارنامه یابدون ارسال اظهار نامه دادخواست استرداد لاشه سفته طرح کنید.

ا سلام واحترام اگر بابت حسن انجام کار بوده است اول اظهار نامه فرستاده و مطالبه نمایید سپس دادخواست استرداد سفته بدهید موفق و پیروز باشید

ابتدا از طریق دفاتر خدمات قضایی اظهارنامه استرداد سفته را تکمیل نموده و ابلاغ نمایید پس از موعد ده روزه در صورتی که اقدامی از سوی کارفرما علیه سفته انجام شده تحت عنوان خیانت در امانت دادخواست دهید در غیر اینصورت دادخواست استرداد سفته ارائه نمایید

اگربابت ضمانت حسن انجام کاربوده می توانیددادخواست استردادسفته تقدیم کنید