امکان نقطه‌زنی یا طرق مختلف یافتن شخص بدهکار فراری

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۵ #25842567

سلام‌، میشه برای مجرمی که بدهکاره و فراری نقطه زنی انجام بشه؟ ایشون چک برگشتی داره و به هیچ عنوان نه دادگاه اومده نه خودش رو نشون میده و نتونستم بگیرمش. چطوری پیداش کنم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام هرچند نقطه زنی در محکومیت های مالی اصولا انجام نمی شود ولیکن می توانید طی لایحه ای از اجرای احکام مربوطه آن را بخواهید

با سلام
بله می‌توانید درخواست بدهید تا مرجع محترم قضایی تصمیم بگیرد

با سلام. نفطه زنی بیشتر در جرایم خاص مصداق دارد لیکن جهت اطمینان خاطر درخواست خود را به قاضی اجرای احکام تقدیم کنید

باسلام خیر نقطه زنی نسبت به جرائم مهم وشرایط خاص پذیرفته میشود

با سلام
بله طرح چنین درخواستی امکان پذیر می باشد.

سلام میتوانید طی ارسال لایحه از قاضی استعلام و رد یابی ایشان توسط کد ملی خودش یا اعضای خانواده ایشان و همچنین ردیابی کارت سوخت و..... بنمایید

سلام بله تقاضای نقطه زنی را طی لایحه ای به قاضی دهید تا دستور دهند