واحد های دیگر می توانند ادعای تصرف در مشاعات و تقاضای تخریب انباری ها را داشته باشند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۳ #25839922

آیا اگر انباری غیر سندی در پشت بام توسط سازنده ساختمان برای تعدادی از واحد ها ساخته شده باشد و در زمان خرید همه مالکین ساختمان این انباری ها موجود بوده است.

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ..

مطابق قانون تملک آپارتمانها ، پشت بام از قسمت های مشاعی است که تمامی شرکا ساختمان در آن سهم دارند بنابراین به صرف اینکه از این به قبل بوده ، نافی حقوق مالکین دیگر در اعتراض به وجود انباری در پشت بام نمی باشد.مگر در سند رسمی و صورتمجلس تفکیکی به اختصاصی بودن آنها تصریح شده باشد