آیا منع تعقیب بخوره به دادسرا میرود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۸۵ #25819219

سلام
ایا شکایت جعل که منع تعقیب بخوره اعتراض بزنی به دادسرا میره یا اگه قبول نکنه نمیکنه؟ پرونده بسته میشه
اگه ارسال بشه دادسرا وقت رسیدگی جقدر میشه تقریبا

مشاوره حقوقی جعل
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
رسیدگی به اعتراض قرار منع تعقیب در دادگاه صالح صورت می پذیرد..

ب صدور قرار منع تعقیب پرونده به دادگاه برای رسیدگی ارسال خواهد شد

با سلام ، اعتراض شما به از دادسرا به دادگاه خواهد رفت؛

اگه در دادسرا منع تعقیب خورده به دادگاه ارجاع داده میشود جهت صدور حکم همچنین در مهلت قانونی اعتراض به منع تعقیب توسط دادسرا برسی میشود بعداز تکمیل مراحل دادرسی تحقیقات با صدور قرار جلب دادرسی به دادگاه ارجاع داده میشود

خیر به دادگاه ارسال میشود

در صورت قرار منع تعقیب از دادسرا با اعتراض شاکی در مهلت مقرر پرونده جهت رسیدگی ب دادگاه کیفری ارسال میشود

درود بر شما، این اعتراض به قرار، سبب ارسال پرونده به دادگاه خواهد شد.