در صورت نپرداختن نفقه به مدت شش ماه، حق طلاق برای زوجه ایجاد میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۸۵۲ #25805572

با سلام
خانم بنده چند ماه است که منزل مرا رها کرده و من درخواست عدم تمکین زدم و نتیجه اش هنوز نیومده.
اگر به شش ماه برسد و من نفقه نداده باشم، آیا دلیل طلاق میباشد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوجه بدون گرفتن حکم نفقه ، نمیتواند برای طلاق اقدام کند

تا زمانی که حکم الزام به تمکین صادر نشده یا همسرتان اقرار به نشوز نکرده باشند ملزم به پرداخت نفقه هستید و در صورت تحقق بند عقدنامه که مقرر میدارد(استنکاف شوهر از دادن نفقه زن (عدم پرداخت هزینه زندگی و خرجی همسر) شش ماه به هر عنوان و عدم امکان الزام او به تادیه نفقه و همچنین در موردی که اجبار شوهر هم ممکن نباشد.)برای زن حق طلاق ایجاد می شود

اگرعدم تمیمپن ایشان قانونی باشد و دلیل محکگمه پسند داشته باشد و الزام به تم کین شما هم رد شود ایشان میتواند برا یطلاق به استناد نپرداختن نفقه به مدت ۶ ماه اقدام کند .ولی صدوررای به طلاق به نفع زوجه بستگی به نظر قاضی پرونده دارد .

با سلام
شما اگه شاهد برای رفتن خانم و عدم بازگشت با تقاضای شما داشته باشید خودش دلیل بر عدم تمکین بوده و نفقه بهش تعلق نمی گیره

با سلام ووقت بخیر

اگرعدم تمکین ایشان قانونی باشد و دلیل محکمه پسند داشته باشد و الزام به تمکین شما هم رد شود ایشان میتواند برای طلاق به استناد نپرداختن نفقه به مدت ۶ ماه اقدام کند .ولی صدوررای به طلاق به نفع زوجه بستگی به نظر قاضی پرونده دارد .