تاریخ لازم الاجرا شدن قانون بیمه اجباری دقیقا چه روزی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۴ #25797906

سلام.
قانون بیمه اجباری در ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ به تایید شورای نگهبان رسید.
در مورد تاریخ لازم الاجرایی شدن این قانون اختلاف وجود دارد
شرکت های بیمه ادعا دارند که این قانون پس از ابلاغ آئین نامه اجرایی ماده ۳ این قانون لازم الاجرا می باشد.( تاریخ ۲۳مرداد ۹۶ به بعد)
اما هیچ جایی در قانون وآئین نامه ماده ۳ گفته نشده که تاریخ لازم الاجرا شدن قانون بیمه اجباری بعد از ابلاغ آئین نامه ماده ۳میباشد.

لطفا پاسخ دهید که شرکت های بیمه دقیقا از چه تاریخی به بعد مکلف به اجرای این قانون می باشند؟

بخصوص تاریخ دقیق لازم الاجرا شدن ماده ۳ قانون بیمه اجباری دقیقا چه تاریخی می باشد؟

لطفا مستند پاسخ دهید .
سپاس

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۲۹خرداد۱۳۹۵

سلام همه قوانین ۱۵ روز بعد از درج در روزنامه رسمی ، لازم الجرا خواهند بود . آیین نامه فقط شیوه نامه اجرایی است .