میتوانم خواسته ام را تغییر بدهم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۰ #25790181

در جسله رسیدگی شورای حل اختلاف من با فروشگاه اینترنتی دیجیکالا قاضی خطاب به من گفت گوشی رو میخوای یا وجه پرداختی ت رو من در جواب گفتم گوشی رو، و دیجیکالا رو محکوم به تحویل گوشی کرد ، اما الان بعد گذشت یک روز پشمان شدم پول رو میخوام به جای گوشی ، آیا میتونم خواسته ام رو تغییر بدم؟ ( هنوز ابلاغیه رای دادگاه برام نیومده و از جلسه رسیدگی ۱ روز گذشته)

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان افزایش تا پایان جلسه اول وجود دارد

با سلام
خیر تغییر خواسته صرفا در جلسه اول رسیدگی امکان پذیر است

با سلام
ضمن اینکه اولین جلسه رسیدگی پایان یافته و قانونا نمی توانید خواسته تغییر بدهید مجدد در صورتجلسه دادگاه نیز عنوان شده عین(گوشی) را می خواهیدودیگر امکان تغییر برای شما نیست

تا پایان جلسه اول دادرسی یا رسیدگی امکان افزایش خواسته یا تغییر خواسته را دارید و پس ازآن این امکان برای خواهان مهیا نیست . اما مراجعه حضوری و صحبت با قاضی شعبه خالی از لطف نیست.

درود
اولین مرحله دادرسی گذشته و تغییر خواسته مسموع نمیباشد میتوانید با محکوم علیه توافق نمایید

با درود
خیر از اولین جلسه دادگاه گذشته و تغییر خواسته از عین به مثل و یا برعکس تا اولین جلسه دادرسی ممکن است.‌

با درود خیر امکان‌ تغییر خواسته مطروحه دیگر امکان پذیر نیست با خوانده توافق نمایید