بنده باتوجه به اینکه بیع نامه ای تنظیم نشده، میتوانم بخاطر عدم رعایت مصلحت موکل ابطال اسناد را بخواهم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۸۰ #25758993

باسلام وعرض ادب، بنده به دلیل عدم حضورم در ایران به فرزندم وکالتی جامع وتام راجع به کلیه اموالم در فروش، رهن، اجاره، بنام خود و هر شخص دیگری(البته قابل عزل)، تا در غیابم چنانچه مشکلی برای خانواده حادث شد، ایشان بتوانند قانونا" همانند خودم راجع به اموال تصمیم و رفع مشگل نمایند.پس از بازگشت به ایران و عزل پسرم، متاسفانه پسرم از طرف عروسم که دختر دائیش میباشد با هدایت پدرش دو فقره از املاک بنده را که اسنادش امانت نزد پدر عروسم بوده را براحتی و بدون هیچ اجازه ائی از بنده ، تحویل پسرم (دامادش) داده و آنهم بدون پرداخت ریالی به اینجانب (موکل) ملک را بنام خودش انتقال داده است یافقط میتوانم ثمن را مطالبه نمایم؟ممنون میشم بفرمائیدبازده زمانی محاسبه ثمن چگونه میباشد

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست مطالبه ثمن معامله تقدیم و تنظیم نمایید.

با سلام
چنانچه همان فرزندتان که از شما وکالت داشته است ملک را به شخص خودش انتقال داده باشد باید حق انتقال به خود در وکالتنامه درج شده باشد و تا قبل از اعلام خبر عزل انتقال صورت گرفته باشد علی ایحال با توجه به توضیحات شما می توانید ثمن معامله را دریافت نمایی. برای پاسخ دقیق تر به سوال شما نیاز به بررسی مدارک می باشد.

با سلام
طرح دعوای ابطال اسناد به راحتی قابل پذیرش نیست و برای اظهارنظر در مورد ادعای شما باید اسناد و مدارک شما بررسی شود

با سلام خدمت شما بزرگوار
با توجه به پرسش شما به نظر می رسد دادخواست مطالبه ثمن معامله را نمایید .

با سلام و احترام
می توانید دادخواست مطالبه ثمن ثبت نمایید.
و زمان رسیدگی و صدور رای قابل پیش بینی نمی باشد

با سلام
اظهارنظر قطعی در این خصوص مستلزم رویت اسناد و مدارک شما می باشد

با درود به قاطعیت نمی‌توان اظهارنظر کرد اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد