پدرم با نداشتن شماره ملی میتواند اثبات نسب انجام دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۱ #25751978

سلام
پدرم زمان سربازی شناسنامه اش را گم کرده و وقتی که برای دریافت شناسنامه المثنی اقدام میکند متوجه میشود که شناسنامه بدون هیچ دلیلی در ثبت اسناد ثبت نبوده و فاقد سند میباشد
بعد از پیگیری های فراوان و چندین ساله بلاخره ایرانی بودنشان ثابت شده و برای دریافت شناسنامه جدید نیاز به اثبات نسب به پدرشان دارند حالا برای اثبات نسب باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنیم
در ضمن برادران پدرم شهید و فوت شده اند برادرزاده های پدرم حاضر به شهادت در دادگاه و انجام آزمایش برای اثبات نسب پدرم هستند
به خاطر تعداد زیاد وراثت پدربزرگم ایا حضور همه آنها در دادگاه الزامی است یا خیر
ایا با انجام انحصار وراثت باید تمام وارث ها معلوم شوند یا خیر
در صورت لزوم انحصار وراثت . انحصار وراثت در ابتدا لازم است یا بعد از درخواست انساب نسب
ایا یکی از فرزندان میتوانند به عنوان خواهان اثبات نسب پدر را پیگیری کنند؟
با تشکر

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای اثبات نسب باید استشهادیه ببرید وشاهد هم اگر حاضر شود بهتر هست ودرخواست صدور شناسنامه همراه با استشهادیه
ودو تا شاهد تقدیم دادگاه کنید