شکایت تهدید و تهمت چه مدارکی لازم دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۵ #25716077

یکی از اقوام درجه یک ما چندین مرتبه زنگ زده و تهدید کرده که پسرانش با چاقو و قمه میان در خونه ما
اس ام اس هم داده که من عکس دارم ازتون و همه جا پخش میکنم . و گفته من قبلا خودمو جای یه پسر جا زده بودم و با خواهر من چت کرده . البته خواهر من اصلا اینکارو نکرده و ما فکر نمی‌کنیم اصلا عکسی هم از ما داشته باشه .
حرف هایی که زده یه مقداری پیامکی است یه مقداری زنگ که زده ما ضبط کردیم و یکی دوبار هم روی پیغامگیر پیام گذاشته . ما الان قرار کلانتری داریم . می‌خوام ببینم آیا این مدارک کافی است . و اگه اونجا قبول نکنه چی و بزنه زیرش

مشاوره حقوقی افترا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله از طریق پرینت مکالمات و اسکرین شات میشه بزه تهدید اثبات کرد.

با سلام همینکه صدا ضبط کردید و پیامک برای شما ارسال کردند که حاوی مطالب مجرمانه است با یک استعلام هویت خط پیام دهنده قابل اثبات است

سلام
باید ادله قانونی وجود داشته باشد مثل شهادت یا پیامک یا تلفن یا سند