در معاینه پزشکی قانونی ازاله بکارت چه مواردی مشخص میگردد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۲۲۸ #25693170

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم.
من برج ۲ سال ۹۸ طلاق گرفتم ولی الان قاضی دستور معاینه ازاله بکارت داده است در حالیکه ازاله اینجانب یک سال پیش با زوج صورت گرفته و دیگر نزدیکی تا طلاق نداشته ایم. با توجه به اینکه عده تمام شده و نامزد کرده ام.
آیا در این معاینه نزدیکی هم تشخیص داده میشود؟
و ارتباطی به ازاله بکارت دارد و به قاضی گزارش میشود؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پزشکی قانونی در معاینات خود زمان ازاله بکارت را نیز تعیین می نماید
اما با توجه به شرایط شما به نظر ببا اعلام موضوع به قاضی رسدگی کننده، قاضی از دستور خویش عدول نماید

سلام
پزشکی قانونی در معاینات خود زمان ازاله بکارت را نیز تعیین می نماید
اما با توجه به شرایط شما بهخ نظر ببا اعلام موضوع به قاض

سلام دوست گرامی
نزدیکی اگر تاریخ اش نزدیک باشد قابل تشخیص است مثلا تا ده روز بهرحال شما خود اقرار می کنید که ازله بکارتتان برای چه زمانی است و اقرار شما معتبر است

موارد را بایستی مکتوب به قاضی اعلام نمایید و با توجه به اجرای طلاق و نامزد کردن شما این مورد نبایستی پیگیری شود .

سلام و درود
تشخیص شخصی که ازاله ی بکارت کرده است دیگر با انقضای مهلت اعلامی شما ممکن نیست ولکن باتوجه به ترمیم های انجام شده و ساییدگی های آلت تناسلی زنانه امکان تعیین تاریخ حدودی ازاله وجود دارد. همچنین اینکه طی دو سه هفته ی گذشته مقاربتی وجود داشته و یاخیر..
موفق باشید.