با توجه به اینکه این اقا در شهرمون مسئولیتی در شهرداری دارند من احتمال میدم که نفوذی در این رابطه دارند، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۷ #25689436

سلام و خسته نباشید
ما با یک نفر اختلافی سر زمین داشتیم و تعدادی درخت کاشته بودیم. که این اقا اقدام به قلع و قم درختان کردند. و ما شکایت کردیم و در نهایت دادگاه یک سال حبس برای ایشون حکم داد. الان بیش از یک ماه میشه که حکم قطعی صادر شده اما برای گرفتن برگ جلب با ما همکاری نمیکنند. و هر دفعه با یه بهانه ای به تاخییر میندازن. با توجه به اینکه این اقا در شهرمون مسعولیتی در شهرداری دارند من احتمال میدم که نفوذی در این رابطه دارند. شما چه راهکاری برای ما توصیه میکنید
باتشکر.

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید موضوع را ازطریق بازرسی به شماره ۱۹۷ پیگیری نمایید.

با سلام مساله از طریق اجرای احکام پیگیری شود

تقاضای اجرای حکم نمایید . نفوذ ایشان مانع از اجرای حکم نخواهد بود.

سلام
چنانچه شما به کلانتری مراجعه نمودید و به هر علتی از انجام به موقع کار شما امتناع کردند ازطریق تماس با شماره ۱۹۷ با بازرسی تماس گرفته تقاضای پیگیری امر را نمایید