مقدار دیه تصادف اینجانب به عنوان راننده مقصر چه میزان است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۳ #25685410

با سلام خواستم دیه تصادف اینجانب به ترتیب محاسبه شود با تشکر
۱-لقی و شکستگی به میزان ۵ درصد از تاج سه دندان قدامی هرکدام جداگانه
۲-لقی شدید دودندان قدامی
۳- لقی ۴ دندان قدامی
۴- لقی و شکستگی به میزان ۴۰ درصد از تاج دندان خلفی
۵- لقی دندان خلفی
۶- سیاه شدن دو دندان قدامی و متاقب ان لق شدن
۷- ارش لقی دو دندان خلفی
۸- شکستن دندان پنجم
۹- ارش لقی ۷ دندان قدامی

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای بدست آوردن مقدار دقیق دیه باید تا ارائه پاسخ بعدی پزشکی قانونی منتظر بمانید.

سلام
چون درصد موارد فوق مشخص نشده است و در مواردی که ارش تعیین شده باید پزشکی قانونی میزان ارش را به درصد معلوم کند
دیات مذکور قابل محاسبه نیست
اما هر وقت که پزشکی قانونی درصدها را اعلام نمودند شما میتوانید درصد های مذکور را در ۳۳۰ میلیون تومان که نرخ دیه در سال ۱۳۹۹ است ضرب نموده و میزان دیه را به دست آورید

به اجرای احکام مراجعه کنید