با توجه به ماده ۱۹۸ قانون مالیات ، مالیات وضع شده به عهده چه کسی می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۹ #25683177

با سلام
شرکتی طی روزنامه رسمی منحل شده و مدیر تصفیه انتخاب شده است
پس از انحلال مدیر تصفیه مجددا و بدون اطلاع سهامداران شروع به انجام عملیات انتفاعی نماید و پس از آن مالیاتی از سمت اداره مالیات بابت عملیات بعد از دوره انحلال در نظر گرفته شود ، با توجه به ماده ۱۹۸ قانون مالیات ، مالیات وضع شده به عهده چه کسی می باشد؟
آیا اداره مالیاتی می تواند حساب سایر سهامداران را بابت بدهی مالیاتی مسدود نماید ؟ در این صورت چه کاری سهامداران باید انجام نمایید تا رفع مسدودی صورت گیرد ؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدیران شرکت به همراه شخص حقوقی مسوولیت تضامنی در پرداخت بدهی خواهند داشت

با سلام :
این بدعی به عهده مدیر تصویه می باشد و ایشان می بایست تصویه نمایند.

با درود فراوان
بعهده مدیر تصفیه است .
بایستی از ایشان شکایت نمایند .