وراث پسر اگر بخاطر مسائل ارثی مثلا خانه ای بخشیده باشم الان ناراضی و پشیمان باشم قابل تقسیم ارثی هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۴ #25654645

با سلام خدمت وکلا و کارشناسان عزیز بنیاد وکلا
سوال دوم اگر در مسیر قانونی بقیه وراث به دادگاه اخضار شوند ایا می توانند به داماد خانواده وکالت بدهند به جای خودشان فرد وکالت دهنده (داماد بزرگ خانه) رو بفرستن برای جسله دادرسی؟
ممنون میشم جواب بدید

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر کس می تواند سهم الارث خود را به دیگری ببخشد

هر کس می تواند سهم الارث خود را به دیگری ببخشد بله در صورت پشیمانی هبه قابل رجوع است در خصوص وکالت داماد در دادگاه وکالت ایشان قابل قبول نبوده و باید وکالت از طریق وکیل دادگستری انجام شود

در میراث، هرکس حصه شرعی خود را از ترکه مورث اخذ میکند،و بخشیدنذسهم یکی از آنها ربژی به سهم الترث دیگران ندارد، مضافا اینکه اگر کنظور از بخشش هبه شرعی باشد ،طبق شرایطی قابل رجوع است.