تکلیف وکالت بلاعزل که آن هم قبل از هر گونه شکایت از سوی زوجه بوده ‌و با مبایعه نامه یک ماه اختلاف تاریخ دارد چی میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۲ #25647632

سلام و خسته نباشید.
بنده یک واحد آپارتمان به خواهرم فروخته ام و مبایعه نامه تنظیم کردیم. و یک ماه بعد وکالت بلاغزل به خریدار داده ام. و از آن پس اقساط بانک مسکن هم توسط خریدار پرداخت شده . و بنده پولی که از حاصل فروش آپارتمان دریافت کرده ام را مدرک دارم که چکار کردم .
حالا همسر بنده زوجه بابت حق و حقوق خود شکایت کرده و مدعی شده بنده مبایعه نامه به تاریخ جعلی تنظیم نموده ام بعد از شکایت انها و تاریخ آن را برای قبل ززده ام که حق و حقوق ایشان ساقط شود. در صورتی که تاریخ مبایعه نامه و وکالت بلاعزل قبل از هر گونه دادخواست از سمت ایشون بوده. حالا قلنامه به کارشناس ارجاع شده و نظر داده: تاریخ دقیق تنظیم و قدمت اسناد امکان پذیر نیست و به نظر بنده تاریخ تحریر با تاریخ مندرج فاقد تناسب است و از نظر زمانی موخر تنطیم گردیده و به عبارتی قدمت از نظر فنی با تاریخ مندرج شده متناسب می باشد.
راهنماییم کنید تاریخ وکالت و مبایعه نامه و اقساط پرداخت شده همه قبل از دادخواست آن ها بوده اصلا. کارشناس چطور تاریخ مبایعه نامه را جعل دانسته.
به فرض مبایعه نامه جعل باشد تکلیف وکالت بلاعزل که آن هم باز قبل از هر گونه شکایت از سوی زوجه بوده ‌و با مبایعه نامه یک ماه اختلاف تاریخ دارد چی میشود؟
وکالتم یعنی باطل است؟
در نظر کارشناس هم تناقص وجود دارد یا به احتمال زیاد غلط املایی. متناسب نمی باشد را نوشته می باشد .
راهنمایی دقیق جهت دفاع از جعل
قبلا از راهنماییتون بهره بردم. ممنون

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع مورد سوال مشمول احکام معامله به قصد فرار از دین نیست.

اگر بعد از قطعیت رای دادگاه اقدام به انتقال در جهت فرار از دین انجام شده باشد مشمول بزه فرار از دین خواهدشد ،در غیر این صورت ،ارجاع به کارشناسی فاقد وجاهت قانونی می باشد.

مطابق رای وحدت رویه دیوانعالی کشور که در فروردین ماه ۱۳۹۸ صادر گردیده هرگاه نقل و انتقال اموال از سوی زوجه بعد از صدور رای قطعی محکومیت صورت گرفته باشد مصداق فرار از دین بوده و قابل پیگیری و ابطال خواهد بود . با توضیحاتی که شما دادخ اید موارد مذکور به هیچ عنوان فرار از دین تلقی نشده و قابلیت ابطال را دارا نمی باشد . برای اظهارنظر پیرامون گزارش کارشناسی نیز باید گزارش وی مطالعه و بررسی شود .