همسرم با زنهای دیگری در ارتباط است و به زندگی من هیچ توجهی ندارد،من چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۹ #25627292

همسرم مرتب غیب میشه و توی رابطه با یه خانم کارمند هست با وجود اینکه یه بچه ۷ ماهه ازش دارم و چندین ساله مسکنی تهیه نکرده و من مرتب از خونه پدری خودم به خونه پدری ایشون در رفت و آمد هستم و ایشون به هیچ عنوان قبول به اینکه خیانت می کنن ندارن و به بهانه خدمت سربازی چند سالی هست با خانمی ارتباط دارند و همه ایشون رو دیدند اما خود کتمان می کند و سر کار نیست و به ندرت پولی به من می دهد و به زن هایی که در ارتباط هست می گوید می خواهد مرا طلاق بدهد و بدگویی مرا می کند و هر وقت حرف از طلاق می زنم به مسخره می گیرد و تمایلی به قطع ارتباط با زنان ندارد و ۱ ماه دوماه من و دخترم را رها می کند از نظر حقوقی چه کار می توانم بکنم و هیچ دسترسی به او ندارم حتی گوشی موبایل دست نمی گیرد و به بهانه های مختلف گوشی را خراب یا گم یا خورد می کند و خود خانمی که با شوهرم در ارتباط هست می گوید با شوهرت در ارتباطم و من چندبار در بارداری به محل کار این خانم رفتم و دعوا کردم چه اقداماتی می توانم بکنم وقتی مدرکی ندارم که اینها با هم همخونه هستند اما شاهد دارم که با هم هستند و این خانم مرتب عکس با همسرم می گذارد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر خط همسر شما به نام خودش است می توان برای رابطه ی نامشووع از ایشان شکایت کنید،تهیه ی مسکن و پرداخت نفقه جزو وظایف همسرتان است که می توانید دادخواست حقوقی دهید

شما میتوانید اقدام به مطالبه نفقه و مهریه از ایشان نمایید