با گذاشتن وثیقه آزاد شد، قاضی او را به اتهام غصب و استفاده از سند مجعول محکوم نموده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۴ #25568019

درود . وقت بخیر . همسرم درحدود سه ماه پیش به پیشنهاد یکی از دوستان خیلی دور و بیکاری شغلی وفشار زندگی کار ناآگاهانه ای انجام داد. دوست همسرم با تماس تلفنی از او خواست تا مدارک شناسایی خودش را به او بدهد تا برایش فیش حقوقی و حکم کارگزینی درست کند و به همسرم گفت با مدارکی که به او داده برای آزار کردن یک دستگاه موتورسیکلت به همراه صاحب موتور به دادگاه برود و در ازای این کار به او مبلغ ۳۰۰ -۴۰۰ هزار تومان میدهد . او ناآگاهانه از عواقب این کار قبول کرد و به دادگاه رفت بعداز استعلام گرفتن از طرف شعبه دادگاه مت جه شدند که فیش و حکم جعلی است در صورتیکه دوستش گفته بود مشکلی پیش نمی آید. خلاصه بعد از پرس و جو از همسرم . او حقیقت را در همان روز به انها گفت واسم کسی را که برایش فیش و حکم درست کرده را به آنها داد و همان لحظه مآموران در مقابل درب دادگاه او را دستگیر کردند. همسرم نزدیک به دو ماه در زندان بود و با گذاشتن وصیغه ۸۰ میلیون تومانی آزاد شد ۲۰ روز پیش دادگاه او برگزار شد و اکنون که قاضی حکم صادر کرده او را به دو سال حبس تعزیزی اشد بخاطر غصب عنوان و۳ سال بخاطر سند مجهول صادر کرده و نوشته که او قصد آزاد کردن متهم داشته است در صورتیکه همسرم بابت آزاد کردن موتورسیکلت که توقیف شده بود رفته بود. ما همه ی توضیحاتو برای قآضی نوشتیم ولی ایشان این حکم سنگینو دادند و مدت ۲۰ روز هم گفتند میتوانیم تجدیدنظر بزنیم. آیا این حکم عادلانه است؟؟ کمکمون کنید

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی به حکم صادره اعتراض نمایید و تقاضای تخفیف در مجازات را بکنید تا از مدت حبس ایشان کاسته شود .

حکم صادره شاید با واقعیت موجودی که شما از آن مطلعید همخوانی نداشته باشد ولی توجه داشته باشید که اقدامات همسرتان مطابق قوانین ، دارای عناوین متعدد مجرمانه بوده و قاضی هم طبق قوانین اقدام به صدور رای کرده است . ادعای عدم اطلاع همسرتان از مقررات و واقعیات موجود ، نمی تواند دلیلی بر بیگناهی ایشان باشد .