فرار از خدمت نموده ام؛ چه باید کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۴۷۶ #25563642

من یبار به جرم فرار از خدمت دادگاه رفتم
الان باز فراری شدم دوباره باید برم یا نه اگه زیر ۶۰ روز بشه نباید برم

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود..
پیشنهاد می شود که قبل از اینکه جلب و دستگیر شوید، خود را به یگان محل خدمتی معرفی نمائید تا از تخفیف مجازات جزای نقدی بجای حبس استفاده نمائید..
موفق باشید..

سلام علیکم در خصوص غیبت بیش از ۱۵ روز در در هنگام سربازی بایستی به دادسرای نظامی از طریق یگان خدمتی معرفی شوید و بهتر است با توجه به قانون جدید کاهش مجازات حبس خود را معرفی نمایید فقط جریمه نقدی میشوید و مجددا به خدمت مقدس سربازی اعاده میشوی بهتر است و با توجه به لایحه ای که اخیرا جهت خدمت سربازی به مجلس داده شده بسیاری از خدمات از جمله تنظیم سند گواهینامه وام بانکی و احتمالا حذف یارانه هاو غیره از محدودیت هایی است که قرار است تصویب شود و محدودیت‌هایی به منظور اعمال خدمت اجباری اعمال گردد

تا قبل از جلب خود را معرفی نمایید و علاوه بر تخفیف مجازات نقدی به جای حبس مشمول شما گردد

بهتراست هرچه زودتر خود را معرفی کنید

با سلام
در صلاحیت فرمانده پادگان میباشد و اگر به حفاظت معرفی نموده باشد بنا بر این به دادسرای نظامی ارجاع داده میشوید،در اسرع وقت پیشنهاد میشود به پادگان محل خدمت خود مراجعه نمایید تا قبل از جلب خود را معرفی نمایید و علاوه بر تخفیف مجازات نقدی به جای حبس مشمول شما گردد