برادر کوچکتر بعد از گذشت ۶ سال هنوز وکالت نمیده و در خواست ۱۵ میلیون پول میکنه، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۵ #25504566

با سلام
بعد از ۸ سال از فوت پدر بزرگ بنده، فرزنداش تصمیم گرفتن که اموالش رو تقسیم کنن. پدر بزرگ من ۱ خونه کلنگی داشت. یک زمین دیگه ای هم بود که نصفش به نام پدرم و نصف دیگرش به نام پدر بزرگم بود. در زمان حیات پدر بزرگم پسر کوچکتر خانواده (برادر پدرم) اقدام به ساخت خانه و اقامت در حدود دوسوم اون زمین کرده که الان میشه گفت ۲۵ سال از اون زمان می گذره. علاوه بر اینها پدر بزرگم دارای زمین در روستا هم هست. چند سال پیش که تصمیم گرفتن ارث رو تقسیم کنن، قرار شد زمین های روستا جدا و اون خونه کلنگی و زمینی که توش خونه ساخته شده جدا (شهر جدا روستا جدا) تقسیم بشن. بعد از کش و قوس های فراوان اون خونه کلنگی سهم پدر من شد (در شهر) و قرار شد بقیه هر کدام بعد از دریافت سهم خود از ارث به پدرم وکالت فروش اون خونه کلنگی رو بدن. در این میان خواهرها و یکی از برادرها با دریافت سهم خود وکالت دادند. ولی برادر کوچکتر بعد از گذشت ۶ سال هنوز وکالت نمیده و در خواست ۱۵ میلیون پول میکنه. در حالیکه سهمش رو و حتی بیشتر از ارث برده. هر چه قدر هم باهاش حرف زدیم تا حالا جواب نداده.
لطفا راهنماییم کنید که پدر من باید چیکار کنه؟ چطور باید ازش شکایت کنیم ؟
با تشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پدرتان با استناد به تقسیم نامه ای که میان وراث تنظیم گردیده می تواند تقاضای ایفای تعهد برادرش را از دادگاه بنماید .