با توجه به اینکه شماره وکالتنامه در مبایعه نامه نوشته شده، باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۰ #25497736

با سلام من اپارتمانی رو سال ۹۷ بصورت پیش فروش با مبایعه نامه بنگاه و کد رهگیری از شخصی که از پدر خودش وکالتنامه داشت خریدم و شماره وکالت نامه در مبایعه نامه نوشته شده من سیکل سواد دارم و کارگر ساختمانی هستم الان بعد از اینکه من ۵ ماه هست در خانه ساکنم پدر فروشنده که صاحب اپارتمان بوده از من و بنگاه به جرم مشارکت در خرید و فروش مال غیرشکایت کرده و اعلام کرده که وکالتنامه فقط وکالت کاری بوده و اجازه فروش نداشته و ما با توجه به اینکه شماره وکالتنامه در مبایعه نامه نوشته شده از موضوع اطلاع داشتیم که در واقع به این صورت نیست و حتی بنگاه هم دقیق وکالتنامه رو نخونده و متوجه وکالت کاری نشده الان باید چکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر وکالتنامه مذکور وکالت در فروش نبوده ایشان می تواند درخواست ابطال آن را از دادگاه بنمایند
وهمچنین شما نیز می توانید از دادگاه درخواست ابطال معامله و مطالبه ثمن پرداختی خود را بنمایید

سلام
اگر پسر که آپارتمان را به شما فروخته است است وکالت در فروشی نداشته اند فروش مذکور در صورتی معتبر است که پدر ان را قبول کند و الا این معامله از نظر قانونی فضولی است و پدر می‌توانند درخواست ابطال آن را از دادگاه بنمایند
و شما نیز می توانید از پسر که ملک را به شما فروخته اند شکایت فروش مال غیر بنمایید و دادگاه ایشان را به حبس و پرداخت جزای نقدی و رد مال به شما محکوم می نمایند
و نیز می توانید از دادگاه درخواست ابطال معامله و مطالبه ثمن پرداختی خسارات و غرامات خود را بنمایید

در صورتی که وکالت کاری بوده و اختیار فروش اموال را نداشته شکایت مطروحه صحیح و معامله شما باطل است . اگر بتوانید بی اطلاعی خود را ثابت نمایید از اتهام مذکور تبرئه میگردید چرا که شما با اعتماد به بنگاه اقدام به معامله کرده اید و این وظیفه متصدی بنگاه بود تا سمت فروشنده را احراز نماید . اگر بتوانید از وکیل استفاده کنید بهتر است .