فسخ معامله از طرف فروشنده چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۱ #25478365

سلام بنده ملکی را فروختم و مبلغی از ثمن معامله را دریافت کردم و مبلغی را هم به عنوان پول پیش در رهن خودم کسر کردم که در همان مبایعنامه قید شد و مبلغی از ثمن معامله را هم قرار شد خریدار به بنده لوازم تحویل دهد، قرار داد رهن به مدت یک سال قید شد اما خریدار لوازم را به بنده تحویل نداده اکنون ۳ سال از معامله میگذرد و همچنان ملک در اختیار بنده میباشد حتی ۲ سال بعد از اتمام قرارداد رهن که در مبایعنامه قید شده بود بنده ملک را تعطیل کردم و بارها تماس گرفتم که بیا تسویه کن و ملک را تحویل بگیر که خریدار اعتنا نکرد در ضمن در مبایعنامه کلیه اختیارات از طرفین ساقط است اکنون چگونه میتوانم قرارداد را فسخ کنم ممنون میشم راهنمایی کنید .

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع نیازمند بررسی مبایعه نامه است

امکان فسخ با توجه به صحبت های شما نیست ولی میتوانید الزام به پرداخت ثمن معامله را از دادگاه بخواهید