نفقه پرداخت نمیکنن من چه کاری باید انجام بدم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۷ #25438630

سلام وقت بخیر
پرونده نفقه برسی و رای قطعی مبنی بر پرداخت نفقه معوق و جاری به سود من شده
همسرم هیچ اموالی ندارد
میخواستم بدونم توی این شرایط که حکم جلب بدون زندان هست ایشون هم نفقه پرداخت نمیکنن من چه کاری باید انجام بدم
ممنون

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت وجود اموال نسبت به توقیف اموال و جلب اقدام نمایید

تعیین نفقه توسط دادگاه و ارجاع موضوع به کارشناس رسمی مورد حکم قرار میگیرد و عوامل مختلفی منجمله شان زوجه در عرف جامعه وغیره توسط دادگاه مورد ارزیابی و نهایتا منجر به صدور رای میشه.
در خصوص سوال دوم اگر زوج اقدام به بیرون کردن زوجه از منزل مشترک نمود یا اقدامی در جهت تعویض قفل منزل کرد از لحاظ قانونی جرم بوده و زوج مستحق مجازات میباشد.
ترک نفقه هم قابل شکایت کیفری هست

در صورتی ک رای مبنی بر اعسار ایشون صادر نشده باشه و اموال دیگری هم نداشته باشن در نهایت پس از گرفتن حکم جلب راهی زندان خواهند شد

با سلام
اگر اموالی دارند توقیف نمایید
اگر حساب یا حقوقی دارند مسدود نمایید
اگر مال یا تمکن مالی ندارند و اعسار ندادند حکم جلب ایشان را اخذ و حبسش نمایید .

سلام
تنها گزینه ها توقیف اموال و جلب است.