به هیچ طریقی نمیتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۹ #25391714

سلام وقتتون بخیر
من مدتی پیش یک عدد ماسک به قیمت ۲ میلیون تومان با واسطه از شخصی خریدم، بعد از باز کردن پکیج ماسک متوجه شدم که ماسک کوچک هست و جهت تعویض با سایز بزرگتر اقدام کردم، فروشنده گفتند به دلیل باز شدن پکیج کالای پزشکی باز شده پس گرفته نمیشود. من از این آقا هیچ اطلاعاتی ندارم نه آدرس دارم، نه فاکتور به من دادن، فقط یک شماره موبایل دارم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اصل ر آن است که شما با توجه به اطلاعات مندرج برای کالا اقدام به خرید نموده اید مگر انکه اثبات کنید کالایی که به شما تحویل شده است متفاوت از کالایی میباشد که سفارش داده اید
مضافا که ادعای فروشنده مبنی بر اینکه امکان پس گرفتن یا تعویض کالای پزشکی که باز شده وجود ندارد، صحیح می باشد
در نهایت چنانچه مدعی بروز تخلف از سوی فروشنده هستید می توانید از طریق تعزیرات موضوع را پیگیری کنید

با سلام
با توجه به موارد مذکور اگر شکایت کنید نیز به نتیجه مطلوب نخواهید رسید.

سلام
میتوانید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید