نقص عضو در تصادف بعد از سالها قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۴۶ #25388760

من سال ۸۲ تصادف کردم و نقص عضو شدم ولی پزشک قانونی نقص عضو من رو در زمان دادرسی لحاظ نکرده الان بعد از ۱۷ سال پام دیگه واقعا داره اذیتم میکنه در ضمن پای راستم ۵ سانت کوتاه شده ....میشه بعد گذشت این همه سال کاری کرد

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
اگر مدارک. و مستندات باشد قابل پیگیری است

سلام اگر قابل اثبات باشد از طریق پزشکی قانونی ومدارک پزشکی که مستند به حادثه تصادف است وبراثر آن ایجاد شده بله قابل مطالبه است

شما می توانیدپیگیری نمایید ولی اثبات آن سخته

در صورت اثبات ارتباط نقص عضو با حادثه مذکور، امکان پی گیری وجود دارد

درود بر شما، بستگی به نظر پزشکی قانونی دارد که انتساب این امر با حادثه‌ی مربوطه را احراز کند.

باسلام
بله قابل پیگیریست در صورت اثبات ارتباط نقص با حادثه مذکور بنابراین مدارک پزشکی خود مربوط به زمان تصادف را ارائه دهید .
بستگی به تشخیص پزشکی قانونی دارد.

با سلام
چنانچه پزشکی قانونی بتواند با توجه به مدت زمان زیادی که از اتفاق گذشته ، انتساب امر با حادثه را احراز نماید قابل مطالبه خواهد بود.