تفاوت نحوه پرداخت مهریه از طرف زوج و یا مطالبه زوجه

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۸ #25283358

سلام، درخواست طلاق از طرف زوج به بنده داده شده ولی شوهرم حقوق مالی که رای دادگاه مشخص کرده پرداخت نمی‌کنه، با اینکه اموالش رو قبلا به نام اقوامش زده و می‌تونه اعسار بده به صورت اقساطی پرداخت کنه، در مقابل همش میگه من برم مهریه‌ام رو اجرا بذارم. برای اون فرقی میکنه در روش پرداختی که خودم اجرا بذارم؟منظورش چی می‌تونه باشه؟ چه فرقی می‌کنه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، بهتر است بنا بر آرا صادره اقدام خود را انجام دهید حقوق مالی شما در رای طلاق مورد حکم قرار میگیرد

سلام خیر فرقی نمیکند و شما میتوانید مطالبه کنید.

سلام اگر زوج دادخواست طلاق بدهدزوج موظف است تما حقوق مالی شمارا پرداخت نماید

تفاوتی در مطالبه نمی باشد و میتوانید انرا مطالبه نمایید.

با درود ، اولا اگر شما اقدام کنید باید ابتدا از اجرای ثبت اسناد رسمی مهریه را به اجرا بذارید و پس از استعلامات از ثبت اسناد و املاک و پلیس راهور و حسابهای بانکی زوج ، اگر اموالی جهت توقیف نداشت از اجرای ثبت اسناد انصراف اجرا بدی، و از اجرای ثبت گواهی انصراف بگیرید و مجددا به استناد گواهی مذکور از دفتر خدمات قضایی به دادگاه محل دادخواست مطالبه مهریه مطرح نمایید و پس از صدور حکم بدوی و تجدیدنظر و قطعیت حکم و تقاضای صدور اجرائیه و ابلاغ آن به زوج ، بعدا زوج تقاضای اعسار میده