ایا می توانم آن را بعنوان یکی از شروط ازدواج بصورت کتبی با امضا همسرم آن را بیان کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۸ #25267409

با سلام
بنده پسر ۳۰ هستم. به علت بیماری غدده طبق نظر دکتر مربوطه نمی توانم بچه دار شوم بنده این موضوع را بصورت یکی از شروط ازدواج می خواهم با همسر آینده ام بیان کنم و هیچ عنوان حرفی از بیماری را مطرح نکنم. ایا این کار از نظر قانونی مشکلی ندارد؟ و ایا می توانم آن را بعنوان یکی از شروط ازدواج بصورت کتبی با امضا همسرم آن را بیان کنم؟ و ایا اتفاقات که در اینده بابت این قضیه برام اتقاق می افتد برایم گران وخطرناک و جدایی تمام نشود؟ با تشکر از شما

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وجود بیماری خاص باید در امر ازدواج بیان شود و در غیر اینصورت عواقب این امر متوجه شما خواهد شد

سلام
پنهان کردن هر موضوعی که علم به آن می‌تواند باعث اختلال در زندگی مشترک شود برای شما مسئله ساز خواهد شد.
ایشان می توانند در صورتی که متوجه این موضوع شوند نسبت به فسخ نکاح از بابت تدلیس اقدام کنند.

مطرح نکردن بیماری های خاص مثل بیماری شما که در زندگی مشترک تاثیر بسیار دارد ، دروغ و فریب کاری درازدواج می باشد که می تواند بعدا دردسرهایی را به همراه داشته باشد از جمله فسخ نکاح و حتی مجازات کیفری . در خدمتیم.