اثبات نسب چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۹ #25251870

سلام خسته نباشید من الان ۲۸ سالمه من هنوز بدنیا نیومده بودم مادرم با یه اقایی ازدواج میکنه البته سیقه ولی بعد چند وقت که مادرم منو باردار بوده از پدرم جدا میشه و ازدواج میکنه و شناسنامه منم به اسم نا پدریم میگیره منم تا چند وقت پیش از هیچ چیز خبر نداشتم تا بلخره شوهر خالم بهم گفت که پدرت این اقا نیست و ادرس پدرم را بهم داد و رفتم پیشش پدرم قبول داره که من بچشم ولی نمیاد قانونی ثابت کنم که خیالم راحت بشه. الان من باید چیکار بکنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اثبات این موضوع ب دادگاه خانواده باید مراجعه کنید. و دادگاه خانواده صالح ب رسیدگی در محل اقامت خوانده باید باشد. خوانده همان شخصی است ک ادعای نسب ب وی دارید

با سلام
شما میتوانید بر علیه پدر اقامه دعوی نمایید و در صورت امتناع پدر امر به پزشکی قانونی و تست دی ان ای کشیده خواهد شد .