ساعات صدای بلند موسیقی در آپارتمان چه زمانی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۵۶۱ #25209771

به نام خدا

با عرض سلام و خسته نباشید

ببخشید من میخواهم در آپارتمان با صدای بلند موسیقی پخش کنم.
چه ساعاتی در اپارتمان میتونم این کار رو انجام بدم که منع قانونی نداشته باشد؟
چه ساعت هایی میتونم این کار رو انجام بدم که همسایه ها نتونن اعتراض بکنن؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اهالی ساختمان در هیچ ساعتی از شیانه روز نباید مخل آسایش دیگران شوند

درهیچ ساعتی نمی توانید این کار کنید . چون فعل شما مزاحمت تلقی می گردد .

سلام در هرساعتی از روز که صدای پخش موسیقی باعث آزار همسایگان شود می توانند با عنوان مزاحمت از شما شکایت کنند . آپارتمان جای پخش موسیقی با صدای بلند نیست .

با سلام ساعت خاصی برای موجه شدن و مجاز بودن ایجاد مزاحمت برای همسایگان وجود ندارد بدیهی است چنین اقدامی در ساعات استراحت بعد از ظهر و ده و نیم شب به بعد عرفا مزاحمت تلقی میشود

با سلام ؛
طبق قوانین آپارتمان نشینی شما مجاز به ایجاد صدا و مزاحمت برای مابقی افراد در ساختمان نمیتوانید باشید در هیچ ساعتی از شبانه روز .