آیا میتوانم از پدرم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۷۱ #25197664

سلام من پسری ۱۳ ساله هستم پدرم مدام مرا در جمع ضایع میکند کتک میزند به من توهین میکند و در کمال تعجب اخرش به من میگن بی ادب! مدام موبایل مرا به بهانه های مختلف از من میگیرد و تا چند روز در جایی پنهان میکند بار ها گفتم که اب منو شما تو یه جوب نمیره بهم محبت نمیکنی حداقل مزاحمم نشو. حالا سوال من اینه که میتونم از پدرم شکایت کنم یا خیر؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع را با سامانه ۱۲۳ اورژانس اجتماعی در میان بگذارید

بهتره این موضوع رو در درون خانواده حل و فصل کرده و برای رفع مشکل از مراکز مشاوره ای کمک بگیرید شکایت از پدر خصوصا در این موارد اخلاقا درست نیست و ایشالا مشکلتون برطرف بشه

درود ایشان فعلا بر شما ولایت دارن مگر اینکه ضرب و جرح خارج از عرف تربیتی باشد آن هم شخص دیگری تحت عنوان ولی یا قائم مقام باید در کنار شما باشد طی پروسه ی رسیدگی ولی شما میتونید پنج سال دیگه صبر کنید سپس به صورت مستقل زندگی کنید

باسلام باتوجه به اینکه شما به سن قانونی نرسیده اید بهتراست با مشاوران اجتماعی یا اورژانس اجتماعی صحبت نمایید.

با سلام
شما می توانید اول با یک روانشناس در مورد مشکلات رفتاری پدرتون صحبت کنید واگر نتیجه ای حاصل نشد معمولا با ارائه ی مدرک در شورای حل اختلاف به شکایت بین خانواده رسیدگی میشود

پدر بر فرزند ولایت عام و تام دارد و حتی در صورت قتل فرزند قابل قصاص نیست لیکن دادگاه میتواند مجازاتی تعزیری برای وی بدلیل بیم تجری مرتکب یا دیگران در نظر گیرد لیکن شما همیشه بردوار باشید و در مقابل پدر با خضوع و خشوع برخورد نمایید

سلام . اگر موارد مذکور را ثابت کنید امکان شکایت وجود دارد ولی از نظر اخلاقی بهتره شکایت نکنید