آیا بدون تسویه حساب و مشخص شدن مانده حساب , میشه دوباره تنخواه را شارژ و بعد از ۴ سال که تا سال ۹۷ همین روال ادامه پیدا کرده همچین ادعایی کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۶۵ #25191702

بنده به عنوان تنخواه گردان نزد شرکتی مشغول به فعالیت بودم.بعد از ۷ سال به بهانه های واهی اخراج شدم و از شرکت شکایت کردم .
سالهای ۹۱ تا ۹۷
کارفرما شکایت کرده که تنخواه گردان , تنخواه سالهای ۹۱ تا ۹۳ که مبلغ هنگفتی می باشد را به کارفرما عودت نداده و شکایت خیانت در امانت کرده .
کارشناس رسمی آوردند و دریافتی ها و پرداختی ها را بدون حضور تنخواه گردان چک کرده و اسنادی از قبیل فاکتور ها و هزینه های غیر رسمی که مبلغ زیادی هم هست به دلیل فرار مالیاتی و عدم ارائه اظهار نامه مالیاتی از دید کارشناس پنهان نموده و کارشناس تنخواه گردان را بدهکار کرده است.
سئوال
۱-با توجه به عدم صورت جلسه تنخواه گردان فی مابین کارفرما و تنخواه گردان , آیا بدون تسویه حساب و مشخص شدن مانده حساب , میشه دوباره تنخواه را شارژ و بعد از ۴ سال که تا سال ۹۷ همین روال ادامه پیدا کرده همچین ادعایی کرد ؟؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر مدیر مالی یا حسابدار جدا از رابطه کاری با کارفرما بنا به مباحث مالی که در ید دارد بایست قبل از ترک کار حساب صندوق یا تن خواه را به کارفرما تحویل بدهد از جهاتی شخص مزبور امین محسوب می شود . مواری مانند فرار مالیاتی و غیره به مسولیت امین در پس دادن حساب تاثیری ندارد و متوجه حسابدار نیست .