مخفی کردن فرزند توسط همسر و خارج کردن از ایران

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۲ #25174040

همسرم فرزندم را ۱۹ ماه است به ملاقاتم در زندان نیاورده و شنیدم که فرزندم را با کمک پدرش از کشور خارج کرده.

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر فرزند شما هنوز به بلوغ شرعی نرسیده میتوانید از مسول حضانت شکایت نمایید .

با سلام هم به لحاظ خروج از کشور و هم به لحاظ جلوگیری از ملاقات قابل پیگیری است مگر اینکه با حکم دادگاه انجام شده باشد.

با سلام
اگر فرزندتان زیر سن قانونی باشد و یقینا فرزندتان را از کشور بصورت غیر قانونی خارج نموده باشند این امر قابل پیگیری خواهد بود

سلام
طبق ماده ۵۴ قانون حمایت از خانواده، علاوه بر این که ضمانت اجرای کیفری دارد و جرم است می توانید مستند به تبصره ۳ ماده ۴۲ اصلاحی قانون حمایت از خانواده اقدام کنید.
تبصره ۳ ماده ۴۲ قانون مذکور:
تبصره۳ – در صورت انتقال طفل یا نوجوان به محل دیگر با رعایت ترتیبات این ماده، دادگاه زمان و مکان ملاقات و شخصی که باید طفل یا نوجوان را حاضر ،کند بر اساس مصلحت وی و وضعیت جدید طرفین تعیین می کند. در صورت انتقال طفل نوجوان با دیگر محجوران به خارج از کشور، حسب مورد دادگاه یا دادستان می تواند نظارت بر امور راجع به حضانت یا نگهداری طفل یا نوجوان و یا دیگر محجوران را به سفارت خانه کنسولگری و یا دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران واگذار کند

سلام اصل بر این است که این عمل جرم مقابل شکایت است ولی سن فرزند هم مهم است

با سلام سن فرزند شما مهم هست در بیان قضیه

با سلام
مطابق با ماده ۵۴ قانون حمایت خانواده عمل ایشان جرم و قابل مجازات است، می توانید شکایت نمایید.