استفاده از پارکینگ مشاعی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۵ #25145278

باسلام،
ما در آپارتمانی سه طبقه که هر طبقه دو واحد و یک واحد هم در همکف ( مجموعا هفت واحد ) زندگی میکنیم. مشکل ما از آنجایی شروع میشود که پارکینگ آپارتمان در سند ذکر شده مشاع است و برای هر واحد جای خاصی مشخص نشده اما ساکن واحد همکف قسمتی از پارکینگ را که بدون مزاحمت است برای خود برداشته ( پارکینگ به صورت L مانند است. ) و یک در شخصی الکترونیک هم برای خود وصل کرده ( سایر درهای پارکینگ به صورت دستی باز و بست میشود. ) که به هنگام استفاده صدای ناخوشایندی ایجاد میکند و همچنین یک تابلوی حمل با جرثقیل روی در پارکینگ خود چسبانده تا کسی روبه روی درب پارکینگش پارک نکند که اصلا معلوم نیست از کجا آورده. بهش تذکر که دادیم اشاره میکنه به اینکه دوست و آشنا در دادگستری داره و هیچ شکایتی نمیتوانیم بکنیم. میخواستم بدانم حق چنین کارهایی را دارد؟؟ و اگه آشنایی هم داشته باشه میتونیم کاری انجام بدیم؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قوق ساکنان نسبت به مشاعات ساختمان بر اساس ماده ۲ قانون تملک آپارتمان‌ها تعیین می‌شود. اما در مورد قوانین پارکینگ ساکنان در آپارتمان‌ها بنا بر عرف معمول، مالکان واحدهای آپارتمانی با توافق همدیگر و تصویب هیئت مدیره، محل خاصی از پارکینگ را برای خودروی هر یک از مالکان تعیین می‌کنند. به این معنی که هر کس مطابق با درخواستش در هیئت مدیره قادر به داشتن فضایی برای پارک خودرو است.