میتوانم به استناد ندادن نفقه توسط شوهرم به راحتی از او جدا شوم یا باز هم دلیلی بر طلاق نمیشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۳ #25098402

سلام
همسرم ۷ ماه هست که به من نفقه نداده و مرا از خانه بیرون کرده قفل خانه را نیز عوض کرده و خانه نیز مهلت رهنش تموم شده و تخلیه شده من شکایت ترک انفاق کردم منع تعقیب خورد اما اعتراض که کردم اعتراضم پذیرفته شد و دادگاه مدارک و شهودمو خواست چون دادگاه برای ادای توضیحات من بود و به همسرم ابلاغ نشد ایشون از جایی با خبر شد و بعد دادگاه متوجه شدم ۲۰۰ هزار تومن به حسابم ریخته ایا این کارش باعث میشود منع تعقیب بخورد یا خیر زیرا وکیل من میگوید جای دفاع دارد اما خب قضات معمولا رعایت مرد را میکنند ولی مگه نمیگویند نفقه رو عرفی حساب میکنند پدر من در ماه یک میلیون تومان به من نفقه میدهد ایا ۲۰۰ هزار تومن بعد ۷ ماه عاقلانه است؟ یک سوال دیگه ای که دارم اینه که میتوانم به استناد ندادن نفقه توسط شوهرم به راحتی از او جدا شوم یا باز هم دلیلی بر طلاق نمیشود؟ اضافه کنم ایشان در حال حاضر منزل علی حده نداره و منزلی هم که داشتیم قرارداد رهن بود که به پایان رسیده و قولنامه رو هم دارم ایا این دلایل برای درخواست طلاق قابل طرح هست یا باز هم قضات نمیپذیرند لطفا بر حسب تجربه جواب سوال هایم را بدید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
جهت اخراج از خانه باید مستندی داشته باشید
و اگر مدت شش ماه بگذرد از عدم پرداخت میتوانید با عسر و حرج دادخواست دهید

اگر شش ماه بشما نفقه نپردازد می توانید دادخواست بدهید

با سلام
در مورد اخراج از خانه باید صورتجلسه و شهودی داشته باشید تا اثبات شود. مبلغ پرداختی نفقه بر اساس نظر کارشناس تعیین می شود و مبلغ پرداختی ایشان بسیار ناچیزتر از پرداخت نفقه شما می باشد.
در صورت اثبات این امر که به شما نفقه نداده است و مدت بیش از ۶ ماه باشد می توانید به واسطه عسر و حرج تقاضای طلاق نمایید