میگوید یا الباقی رو با سود پرداخت کن یا توقیف میکنم، آیا میتوانم بعنوان اخاذی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۵ #25094970

سلام.
بنده در سال ۹۵ یک خودرو شرایطی از یک شخص خریداری کردم که مبلغ تمام شده خودرو ۸ میلیون تومان بود که ۴ میلیون تومان نقدا و الباقی طی اقساط هر ماه ۵۰۰ هزار تومان باید پرداخت میکردم. ولی پلاک خودورو بنام شخص دیگری بود و سند رو رویت نکردم .قسط اول رو پرداخت کردم و برای عدم خلافی رفتم گفتند شاکی دارند و به خریدار زنگ زدم که چیه قضیه گفت رفع میکنم و منم شک کردم گفتم الباقی رو پرداخت نمیکنم تا سند یا صاحب اصلی رو ببینم و این آقا همچنان امروز فردا کرد تا اینک ۳ سال گذشته از اون تاریخ امروز زنگ زده سند دارم یا الباقی رو با سود پرداخت کن یا توقیف میکنم...آیا میتوانم بعنوان اخاذی شکایت کنم و چه شکایتی بهتره انجام بدم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چه سندی از شما دارد که میخواهد از شما شکایت کند؟ درحالی که شما نه فک پلاک کرده اید و نه صحبت از صدور چک نموده اید. از شما چه سندی دارد که ادعا می نمایید قصد دارد هم عین پول را و هم دیرکرد آن را مطالبه نماید؟ پس صبر کنید تا شکایت نماید و ببینید چه نوع شکایتی از شما شده است ، بعد در خصوص آن اقدام نمایید.

موضوع شما جنبه کیفری ندارد و صرفا حقوقی است.
اگر در قرارداد پرداخت ثمن معلق به تنظیم سند شده باشد نمیتواند تاخیر تادیه بگیرد.
ولی اگر برای وصول ثمن سرسید معین شده باشد، مشمول تاخیر تادیه خواهد بود .
اکر برای تنظیم سند رسمی موعد معین شده باشد ، و برای تاخیر خسارتی تعیین شده باشد میتوانید مطالبه نمایید.

با سلام با طرح دعوی الزام به تنظیم سند رسمی علیه صاحب سند و ایادی انتقال خودرو می توانید نسبت به تنظیم سند بنام خود اقدام نمایید.