مستاجر بدون اجازه مالک اثاث شخص دیگر را به ملک انتقال داده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۵ #25092519

با سلام .مادر من آپارتمانی رو ۲ ساله اجاره داده . مستاجر بدون اجازه ما تو همین چند روزه یه سری اثاث اورده به این ملک . وقتی ازشون سوال شده که اینها چیه گفتن اثاثهای خونه عمه ام میباشد .عمه ام میخواد خونشو نقاشی کنه . آیا کارشون قانونی میباشد یا ما میتوانیم اعتراص نماییم.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اقدام ایشان بلامانع است

با سلام
خیر ، مانع قانونی نداشته و انتقال این اثاث ایرادی ندارد
این امر در صورتی مورد قانونی داشت که مستاجر خانواده دیگری را نیز برای سکونت در مورد اجاره سکنی میداد.

مستاجر در طول مدت قرارداد اجاره مالک منافع محسوب شده و هرگونه استفاده متعارف از مورد اجاره را میتواند بنماید . انتقال اسباب مذکور تخطی از مقررات نبوده و منع قانونی برای این کار وجود ندارد .