دادگاه تاکید دارد دو سال باید تحمل حبس نماید؛ چه باید کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۷۸ #25069235

با سلام برادر من به دوازده فقره دو سال بابت جعل و دوازده فقره دو سال بابت استفاده از سند مجعول و دوازده تا دو سال بابت جعل مهر محکوم شده است در رای اشاره شده است فقط یکی از مجازات ها قابل اجرا می باشد دادگاه تاکید دارد دو سال باید تحمل حبس نماید ولی برادرم از داخل زندان میگوید زندان گفته است باید ۷۲ سال تحمل بشه میشه راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی
در جرائم موجب تعزیر هرگاه جرائم ارتکابی بیش از سه جرم نباشد دادگاه برای هر یک از آن جرائم حداکثر مجازات مقرر را حکم می کند و هرگاه جرائم ارتکابی بیش از سه جرم باشد، مجازات هر یک را بیش از حداکثر مجازات مقرر قانونی مشروط به اینکه از حداکثر به اضافه نصف آن تجاوز نکند، تعیین مینماید. در هر یک از موارد فوق فقط مجازات اشد قابل اجراء است و اگر مجازات اشد به یکی از علل قانونی تقلیل یابد یا تبدیل یا غیرقابل اجراء شود، مجازات اشد بعدی اجراء می گردد.
در هر مورد که مجازات فاقد حداقل و حداکثر باشد، اگر جرائم ارتکابی بیش از سه جرم نباشد تا یک چهارم و اگر جرائم ارتکابی بیش از سه جرم باشد تا نصف مجازات مقرر قانونی به اصل آن اضافه می گردد.
تبصره ۱- در صورتیکه از رفتار مجرمانه واحد، نتایج مجرمانه متعدد حاصل شود، طبق مقررات فوق عمل می شود.
تبصره ۲- در صورتی که مجموع جرائم ارتکابی در قانون عنوان مجرمانه خاصی داشته باشد، مقررات تعدد جرم، اعمال نمی شود و مرتکب به مجازات مقرر در قانون محکوم می گردد.
تبصره ۳- در تعدد جرم در صورت وجود جهات تخفیف، دادگاه می تواند مجازات مرتکب را تا میانگین حداقل و حداکثر و چنانچه مجازات، فاقد حداقل و حداکثر باشد تا نصف آن تقلیل دهد.
تبصره ۴- مقررات تعدد جرم در مورد جرائم تعزیری درجههای هفت و هشت اجراء نمی شود. این مجازاتها با هم و نیز با مجازاتهای تعزیری درجه یک تا شش جمع می گردد.

به استناد ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی فقط دو سال حبس باید تحمل کند.