آیا قبل از مرگ ارث قابل دریافت هست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۲۶ #25065937

با سلام.من با پدرم مشکل دارم و داعما با هم جزو بحث مکنیم پدرم مشکل روحی روانی دارد و مدام مرا تهدید می‌کند که مرا از ارث محروم می‌کند آیا میتوانم قبل از اینکه مال و اموالش را به کسی ببخشد درخواست مطالبه ارث از دادگاه کنم

مشاوره حقوقی ارث
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ادب
اموال که به نام پدرتون هست و ایشون در قید حیات هستن.بحث ارث و میراث پس از مرگ متصور است.

خیر تا زمانی ک ایشان زنده هستند حق مطالبه سهم الارث ندارید و با در قید حیات بودن ایشان اصولا چنین امری مفهوم و وجاهت ندارد....مسئله محروم کردن از ارث منتفیست و تنها میتوانند بر ثلث اموال وصیت کنند لیکن قبل از فوت،ایشان اختیار اموال خود را دارند و میتوانند اموال تحت مالکیت خود را ب هر کسی منتقل کنند مگر اینکه شما برای ادعای خود بتوانید محجور بودن ایشان را ثابت کنید موفق باشید

درود
خیر پیش از فوت ارثی وجود ندارد که قابل مطالبه باشد.

سلام و عرض ادب.خیر تا متوفی نباشد ارث معنی پیدا نمیکند البته محرومیت از ارث نیز ممکن نبوده و از این بابت نگران نباشید

ارث از نامش معلوم است و پس از فوت به ورثه می رسد. اموال پدر شما در زمان حیات متعلق به خود ایشان است.

باسلام خیر تاشخصی درقیدحیات هست اموال او به ارث نخواهد رسید.

خیر با وجود پدر ارث معنی نخواهد داشت