زوج به حبس محکوم میشه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۶ #25045493

سلام.
شوهرم منو از خونه بیرون کرد و خیلی کتکم زد طوری که واقعا نفسم بالا نمی اومد و من الا ن یک ساله که رفتم شهرستان خونه پدرم نه دنبالم اومد نه تماسی گرفت حق حبس هم دارم و ۱۱ ماه ریالی نفقه نداد و ۱ ماه قبل از شکایت ترک انفاق به مقدار ۴۰۰ هزار تومان به حسابم واریز کرده اند الان زوج به حبس محکوم میشه؟ یا چون ۱ ماه قبل از شکایت ترک انفاق ۴۰۰ هزار واریز کرده اند حبس منتفیه؟ تو رو خدا جواب قانونی و دقیق بدهید چون میخام بره زندان. واقعان زندان میره تا به آرزوم برسم؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
برا شکایت کیفری ترک انفاق نیاز است زوج ۶ ماه مستمر مبلغی بابت نفقه واریز نکرده باشد در غیراینصورت شکایت رد میشود

با سلام ترک انفاق باید به صورت مستمر باشد و در صورت عدم پرداخت به حبس محکوم می‌شوند

بستگی ب نظر مقام قضایی دارد ب قطع نمی‌توان چیزی گفت ترک انفاق حبس دارد لیکن برای حصول اطمینان میبایست منتظر بمانید

با سلام در صورتی که اثبات بشه نفقه پرداخت نشده و اقدام نکنن ممکنه به حبس محکوم بشن

باسلام درصورت عدم پرداخت نفقه به حبس محکوم خواهدشد.

می بایست به حبس محکوم شود.

با درود بنظر باید به لحاظ محقق شدن ترک انفاق محکوم گردد