منظور از تبادل لایحه در دادخواست مطالبه مهریه چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۱۵۰ #24998

با سلام و احترام و تشکر از سایت بسیار خوب و مفیدتون
همسر بنده تعداد314 سکه خود را به اجرا گذاشته بودند و رای صادر شد و بنده دادخواست اعسار دادم که جلسه دادگاه تشکیل شد ولی فعلا رای صادر نشده است. در جلسه دادگاه همسرم و وکیل ایشان مدعی شدند بنده ارث پدری دارم و 30000000 تومان وجه نقد که دست کسی نزول دادم درحالی که ادعاهای ایشان کذب است و منزل پدری ما به توافق طرفین به اسم برادرم 10 سال پیش منتقل شده سوال بنده این است که آیا قاضی بدون خواستن مدارک کافی و صرف ادعای همسرم ممکن است رای بدهد؟و سوال دومم با توجه به اینکه دادگاه ما94/6/21 بود و من وقتی به سایت اینترنتی مراجعه کردم نوشته بود نامه وارده تحت عنوان تبادل لایحه در مورخ 94/6/23 ثبت شد این جمله به چه معنی می باشد و منظور از تبادل لایحه چیست و لازم هست من کاری بکنم؟
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر قاضی رای محکومیت شما و توقیف اموال شما را در صورت ادعای زوجه و بدون اثبات آن صادر نخواهد کرد.

به این معنی میباشد که شما دادخواست اعسار خود را تنظیم و ارائه داده اید.

موید باشید