میتونم توقف اجرای حکم کنم و آزاد کنم ماشینمو؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۰ #24991993

باسلام
بنده خودرویی خریدم که توقیف شد و اعتراض ثالث تنظیم نمودم ولذا رای صادره قرار عدم شایستگی در محاکم صادر شده حال اینکه خسارت اولیه در پرونده بدوی زیر ۲۰ میلیون بوده و با احتساب تادیه بالای ۲۰ میلیون شده و البته بنده در جلسه رسیدگی ادعا برعدم انطباق اوضاع و احوال حاضر با نظر کارشناسی کردم چون هیچ دلیل قانونی برای تصادف ارائه نداده بودن و کارشناسی طبق اظهارات خواهان بوده بدون کارشناسی خودرو بنده حالا میخام ببینم بنده اعتراض بر رای صادره میتونم بکنم ؟لطفا جامع تر راهنمایی بفرمایید انشاله خداوند یاری دهنده شماوهمگان باشد باسپاس از بنیادوکلا

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید می توانید در موعد معین شده اعتراض نمایید .

اگر مهلت قانونی اعتراض باقیست اعتراض بزنید . سپس سوال خود را به نحو صحیح طرح نمایید تا امکان راهنمایی درست باشد .

مطابق آنچه در سئوال نوشتید امکان اعتراض دارید

دوست عزیز : با توضیحاتی که بیان نموده اید نمیتوان راهنمایی جامعی نمود . برای هرگونه اظهارنظر و ارائه راهکار باید جزئیات موضوع و مدارک موجود به همراه تاریخ معامله و زمان طرح دعوی و ..... بیان شود .

درود
در مهلت مقرر امکان اعتراض دارید.