میخوام بدونم در قبال شکایت ایشان من هم باید بابت ملکی که از ایشان خریدم شکایت کنم یا توصیه دیگری دارید؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۲۵ #24959466

با سلام
یک معامله ملکی انجام دادم با یک نفر که یک ملک فروخته و یک ملک خریداری کرده ایم
ملکی که بنده فروخته ام یک واحد از یک برجی بوده که اماده نشده و برجساز به زندان افتاده
در قول نامه تاریخ تحویل سال گذشته بوده و به ازای هر ماه دیرکرد جریمه تعیین شده است که باید به خریدار پرداخت کنیم هرچند ایشان از قرارداد برج کامل آگاهی داشتند

ملکی هم که از ایشان خریداری کرده ام قرار بود سه ماه پیش تحویل بگیرم که ایشان هم تحویل نمیدهند

هر معامله با قول نامه جداگانه ای تنظیم شده است حالا طرف اون ملکی که خریده ام رو تحویل نمیده و بابت واحدی هم که تحویل نگرفته شکایت کرده است
ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید علیه ایشان دادخواست الزام به تحویل مبیع را مطرح نمایید

شما دادخواست الزام به تحویل مبیع و الزام به سند رسمی را میتوانید علیه فروشنده ارائه دهید

درود
شما میتوانید دادخواست الزام به تحویل مبیع و نیز الزام به تنظیم سند رسمی ارائه کنید

شما نیز بابت ملکی که خریداری نموده اید طرح دعوی نمایید - هر قرارداد آثار و شرایط خود را دارد

سلام با ارسال اظهارنامه از ایشان جهت تنظیم و انتقال سند دعوت کرده و تاریخ مجدد تعیین نمایید در صورت امتناع و عدم ترتیب اثر ، عدم حضور ایشان را بگیرید و دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید . از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

الزام به تحویل مبیع بدهید

درود بر شما، میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تحویل مبیع مطرح نمایید.