آیا با برقراری تماس با اینجانب و ایراد مکالمات زیر، علیه این شخص میتوانم به جرم توهین و تهدید شکایت نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۵ #24955174

با سلام. در پرونده ای که خانم یکی از دوستانم علیه ایشان ترک انفاق مطرح کرده بود توانستم با معرفی وکیلی به دوستم و بردن فیش حقوقی خود ضامن دوستم و مانع جلبش شوم و دادیار نیز قرار کفالت صادر نمود و در نهایت پرونده مختومه شد. حال این خانم که فهمیده راهی به جایی نبرده با بنده تماس گرفته و با عصبانیت تهدید نموده است که ادرست را گیر میاورم و میدم انواع بلاها را سرت بیاورن و میدم پدر پدرسوخته ات را در بیارن ( پدر من هم جانباز است و به نوعی توهین به ایشان نیز محسوب میشود ) و تو بیجا کردی و غلط کردی که ضامن همسر من شدی. انواع توهین ها نیز نموده و گفته که با معرفی وکیل قصد کلاهبرداری از ایشان را داشتی و از تو و وکیل به جرم کلاهبرداری هم شکایت میکنم. من هم در جواب گفتم در هر دادگاهی که لازم باشد از خودم دفاع میکنم و برو هرکاری دوس داری بکن. ایشان باز بیان میکند تو حتی عددی نیستی و شخصیت نداری که بخوای بیای دادگاه. در حین تماس من صدای ایشان را ضبط کردم و با ضمیمه کردن ان به پرینت تماس قصد شکایت توهین و تهدید از ایشان را دارم. تمامی اعضای خانواده من هم شاهد تماس ایشان و ایراد این صحبتها از طرف ایشان بوده اند.
ایا این شکایت با صدای ضبط شده، شهادت اعضای خانواده و پرینت مخابرات از تماس به جایی خواهد رسید یا خیر؟؟؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان اثبات وجود دارد.

با سلام
صرفا با صدای ضبط شده نمیتوان چیزی را اثبات نمود مگر اینکه شهودی برای ادعای خود داشته باشید

جز اماره میباشد و اثبات ان سخت است

سلام
اصولا صدای ضبط شده محکمه پسند نیست اما اماره قضایی محسوب میشه چنانچه آن خط به نام خود خانم هست شکواییه توهین و تهدید و فحاشی را علیه ش مطرح کنید و چنانچه نیاز باشد قاضی حکم به بررسی خواهد دلد