مزاحمت و خسارت چگونه قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۷ #24884300

سلام عرض شد وقت بخیر عذر میخوام یه سوال و راهنمایی میخواستم در رابطه با مشکل پیش اومده.. همسایه پشتی خونمون داری حیاط میباشد و ظاهرا آهنگری می‌کند در ساعاتی در روز و ایجاد سر و صدا و سلب آرامش ایجاد کرده برای ما دوبار کلانتری زنگ زدیم گزارش نوشت ولی چند روز رعایت کرد و بعد باز کاراشو تکرار کرد و اینکه دیوار خونمون که چسبیده به حیاط ایشون نم زده و کلی ترک خورده، باید کجا شکایت کنم آیا واقعا رسیدگی می‌شود؟ به ماشینمون هم فردای روزی که شکایت کردیم آسیب رسونده و قطعا میدونیم کار ایشون هست ولی مدرکی نداریم ولی گزارش کلانتری هست دقیقا فردای روزی که شکایت کردیم این اتفاق افتاد برای ماشین.. میشه راهنمایی کنید از شر این مردم آزار راحت بشیم چیکار کنیم.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
در خصوص سلب آرامش دادحواست شکایت دهید
مراتب را نیز همچنان از شهرداری نیز خواستار رسیدگی باشید

با سلام
شما با طرح دعوی علیه همسایه مبنی بر ورود خسارت از سوی ایشان اقامه دعوی نمایید و از سوی دادگاه پرونده به کارشناسی ارجاع و کارشناس با رویت محل و نوع خسارت و میزان خسارت را قید و تامین دلیل خواهد نمود که با نظریه کارشناسی اگر همسایه محکوم گردد میتوانید مطالبه خسارت نمایید و اینکه اگر شغل آهنگری برای خود باز کرده است میتوانید از طریق محیط زیست نیز بخاطر آلودگی صدا اقدام نمایید.

استفاده از ملک غیر از مورد کاربری قانونی تخلف بوده و قابل شکایت و پیگیری از طریق شهرداری است . چنانچه این استفاده غیر مجاز منجر به ایجاد مزاحمت گردد میتوان به اتهام مذکور اقدام به شکایت قضایی نمود . در خصوص موضوع رطوبت نیز باید از طذیق تامین دلیل اقدام به اخذ گزارش کارشناسی نمایید تا در صورتی که منشاء رطوبت به ملک همسایه مربوط شود میتوانید دادخواست مطالبه خسارات و رفع نم را مطرح کنید .

سلام.میتوانید بابت مزاحمت و سلب اسایش شکایت کنید و بابت نم نیز تامین دلیل کنیدو سپس دادخواست بدهید برای اخذ خسارت و بابت تخریب خودرو هم باید ادله و مدارکی داشته باشید تا بتوانید اثبات نمایید.