چرا دادگاه نسبت به واخواهی ایشان پرونده تشکیل دادن؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۳ #24870101

با سلام و خسته نباشید بنده در خصوص یک فقره چک به علت نداشتن موجودی از صادر کننده ان و کسی که چک را تضمین نموده شکایت نمودم و بعد از تشکیل دادگاه خوانده گان هیچ کدام در دادگاه حاظر نشدن و رای به نفع اینجانب صادر گردید. بعد از گذشت ۵۰ روز از رای دادگاه بنده اجراییه کشیدم. که بعد از ابلاغ اجراییه .خوانده واخواهی و نسبت به اعسار از هزینه دادرسی پرونده تشکیل داده. ایا با اینکه مهلت ۴۲ روزه تمام شده و بنده اجراییه کشیدم ایشان میتونستند واخواهی بزنن و اگر نمیتوانستن چرا دادگاه نسبت به واخواهیی ایشان پرونده تشکیل دادن. ممنون

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر مدعی عدم اطلاع از رای صادر شده باشند و رای به آنها ابلاغ واقعی نشده باشد و دادگاه ادعای عدم اطلاع آنها را احراز نمایند می توانند واخواهی آنها را بپذیرد و احتمالا نیز به همین نحو بوده است
شما نحوه ابلاغ رای ایشان را بررسی کنید ببینید چه وضعیتی دارد اگر ابلاغ واقعی نشده باشد یا دلایل که از اطلاع ایشان حکایت کند وجود نداشته باشد واخواهی ایشان قابل رسیدگی است

با سلام
در صورتی که خواندگان مجهول المکان بوده و رای به صورت غیابی صادر گردیده به محض اطلاع،خوانده میتواند واخواهی کند و همزمان با آن اعسار از هزینه دادرسی نیز بدهند که اول به اعسار رسیدگی و در صورت قبول جلسه رسیدگی واخواهی ابلاغ میشود و در صورت رد،خوانده میبایست اول هزینه دادرسی را پرداخت کنند و بعد در صورت پرداخت جلسه رسیدگی ابلاغ و تشکیل میشود و در واقع مجددا از لحاظ ماهوی و شکلی به پرونده رسیدگی و رای صادر میشود