با چه عنوانی میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۷ #24834910

با سلام
یه کاریابی که دفترشونم کرج هس آگهی استخدام تو ترکیه گذاشته بودن که به ازای هزینه کاریابی ۲۰۰۰ لیر پول میگرفتن و منم شهرستانم بصورت آنلاینی ثبت نام کردم و برگ رسید با مهر ثبتی برام عکسشو فرستادن و عکس تمام چت هایی که بینمون تو واتساپ شده رو دارم با فیش های واریزی بعد گفتن کاره جور نشد و الان هم پول رو پس نمیدن و امروز فردا میکنن و میگی میرم شکایت میکنم میگن برو یه امتحانی بکن بجایی نمیرسی و میخاستم بدونم میتونم از دادگستری شهر خودم اقدام کنم یا باید بیام کرج شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر بنده این موضوع ممکن است بتواند واجد وصف کیفری تحصیل مال از طریق نامشروع باشد، که البته ضعیف است
بهترین راه دادخواست استرداد وجه به استناد فیش های پرداختی است