طلاق از طرفزوج در دوران عقد با توجه به برقراری رابطه ی زناشویی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۸۹ #24816

سلام
اگر زوج در دوران عقد زوجه را طلاق دهد مهریه به چه صورت است؟؟؟یعنی درخواست طلاق را مرد بدهد؟؟؟؟
زوج با زوجه ارتباط زناشویی داشته،اما به دلیل پرده ارتجاعی زوجه این موضوع را کتمان میکند.......
در نامه پزشک قانونی قید شده است پرده ارتجاعی و این نوع پرده ها می تواند دخول بدون علایم ظاهری حادث گردد......
با توجه به توضیحات داده شده. رای قاضی برای تعیین مهریه چه مقدار میباشد؟؟؟؟؟
زوج یک ماه با داشتن شاهد در منزل پدری زوجه هر شب خوابیده است در ضمن در پیامکی هم این موضوع زناشویی را عنوان کرده است..... با این وجود رابطه را کتمان میکند؟؟؟
لطفا راهنمایی لازم جهت رای قاضی برای تعیین مهریه را بفرمایید باتشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه زوجه باکره باشد نصف مهریه بر ذمه ی زوجه میباشد.در صورتیکه رابطه ی زناشویی اثبات شود کل مهریه بر ذمه ی زوج خواهد بود.

موید باشید